Stillingsopslag

Tilkaldevikar

Vi søger løbende tilkalde vikarer der sammen med vores faste medarbejder gruppe kan være medvirkede til at børnene i Ærtebjerghave Børnecenter får en hverdag fyldt med nærvær, empati og udvikling. Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet som tilkaldevikar, er du meget velkommen til at kontakte leder Anne Pedersen via mail: job@aebc.dk

 

Pædagog

I Ærtebjerghave Børnecenter søger vi en pædagog til en fast stilling på 35-37 timer til vores børnehaveafdeling.

Hvem er vi:

Ærtebjerghave Børnecenter er en privat integreret institution med rødder og interesse i lokalsamfundet omkring os. Vi samarbejder med kirken, skolen og det lokale supermarked om emner der binder os sammen i det nære og lokale.

Vi har administrationsaftale hos Landsforeningen Danske Daginstitutioner. Vi har en vuggestueafdeling der er opdelt i små og store vuggestuebørn, samt en børnehave afdeling med tre grupper.

Hos os er børnene i centrum, og vi er derfor optaget af en organisering der skaber rammer for leg, læring, udvikling, nærvær og fordybelse. Vores værdigrundlag er funderet i anerkendelse, nærvær og empati.

Vi vil give børnene en glad hverdag, og noget rart at huske tilbage på. Vi arbejder på at gøre børnene selvhjulpne, lære dem at se og høre hinanden, styrke deres svage sider ved at tage udgangspunkt i deres stærke sider.

Vi tilstræber et inspirerende læringsmiljø, der skal styrke mulighederne for, at hvert enkelt barn bliver så robust som muligt, og sikres de bedste betingelser for at lykkes og få værdi i fællesskabet.

I børnehaveafdelingen er vi optaget af, at skabe en tryg og genkendelig hverdag, hvor sang og bevægelse er en naturlig del af hverdagsstrukturen. Vi ser vores uderum som et naturligt grupperum hver dag. Vi har fokus på, i fællesskab med forældrene, at ”bygge børn” der er livsduelige, børn med selvværd, selvtillid og mod på livets udfordringer. Vi har en ressourcestærk forældregruppe der er aktivt deltagende i at skabe de bedste rammer for børnene.

Vi er et hus i fornyelse og tilbyder rig mulighed for indflydelse på udviklingen af vores pædagogiske virksomhed.

 

Vi er centralt beliggende i Lille Skensved og med forholdsvis kort afstand til både Køge Nord station og motorvejen.

Stillingen ønskes besat pr. 1.2.2022 eller hurtigst muligt.

Vi søger en uddannet pædagog der kan genkende sig selv i nedenstående punkter:

 • Har sit udviklingsteoretiske fundament på plads og ved hvad der er på spil hos børn mellem 3-6 år.
 • Kan og vil opdele børnene i små grupper hvor den enkelte voksne udfører aktiviteten alene, samt trives med at have det overordnede pædagogiske ansvar.
 • Kan bidrage til at opbygge den fælles arbejdskultur, rutiner og struktur, der præger hele huset.
 • Kan præge den pædagogiske retning, ved at gå foran, som initiativtager.
 • Turde finde løsningerne hen ad vejen, og have lyst til at være en del af et team i udvikling med ansvar og indflydelse på egen gruppe.
 • Praktiserer den legende tilgang og/eller er optaget af at udvikle den, både hos sig selv og i fællesskabet.
 • Bedriver pædagogik i børnehøjde og med forståelse for barneperspektivet.
 • Er positiv af sind, struktureret, og refleksiv.
 • Vægter en åben og ærlig kommunikation.
 • Arbejder med blik og forståelse for barnets nærmeste udviklingszone.
 • Er ambitiøs omkring sit arbejde og vil egen udvikling.

 

Hvis ovenstående har vagt din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning enten på skrift eller som en videopræsentation. Du bedes sende den på mail sammen med relevante bilag til: job@aebc.dk Du bedes mærke din ansøgning: ”Ansøgning – pædagog i børnehaven”.

Vi ser frem til at hilse på dig og høre om, hvad du brænder for. Ring venligst for aftale om rundvisning til leder Anne Pedersen på tlf. 74 75 00 00.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.