Stillingsopslag

Tilkaldevikar

Vi søger løbende tilkalde vikarer der sammen med vores faste medarbejder gruppe kan være medvirkede til at børnene i Ærtebjerghave Børnecenter får en hverdag fyldt med nærvær, empati og udvikling. Hvis du har lyst til at høre mere om jobbet som tilkaldevikar, er du meget velkommen til at kontakte leder Anne Pedersen via mail: job@aebc.dk

Pædagog stilling til vores børnehave.

Hvem er vi:

Ærtebjerghave Børnecenter er en privat integreret institution med rødder og interesse i lokalsamfundet omkring os. Vi samarbejder med vores lokalmiljø, om emner der binder os sammen i det nære og lokale.

Vi har administrationsaftale hos Landsforeningen Danske Daginstitutioner. Vores vuggestueafdeling har i udgangspunktet plads til 40 børn fordelt på 4 grupper, aldersopdelt med to grupper for de yngste og to for de ældste. Børnehaven er normeret til 72 børn, fordelt på 3 grupper fra 3-6 år.

I vores hus er omdrejningspunktet tryghed, nærvær, fordybelse og ikke mindst fleksibilitet ift. det enkelte barns behov. Hos os er børnene i centrum, og vi er derfor optaget af en organisering der skaber rammer for leg, læring og udvikling, hvor anerkendelse og empati er grundlæggende elementer.

Vi vil give børnene en glad hverdag, og noget rart at huske tilbage på. Vi arbejder på at gøre børnene selvhjulpne, lære dem at se og høre hinanden, styrke dem ved at tage udgangspunkt i deres stærke sider. Vi arbejder med at alle børnenes følelser bliver rummet og respekteret, samt at vi som fagpersoner øver os i at afstemme og regulere deres handlinger i respekt for deres følelser således, at børnene får nye værktøjer til at håndtere alle livets følelser.

Vi tilstræber et inspirerende læringsmiljø, der skal styrke mulighederne for, at hvert enkelt barn bliver så robust som muligt, og sikres de bedste betingelser for at lykkes og få værdi i fællesskabet.

Vi har fokus på, i fællesskab med forældrene, at ”bygge børn” der er livsduelige, børn med selvværd, selvtillid og mod på livets udfordringer. Vi har en ressourcestærk forældregruppe der er aktivt deltagende i at skabe de bedste rammer for børnene.

”Det er dejligt at arbejde i ÆBC, fordi her er plads til alle. Her bliver der lyttet til ens ideer og der er plads til at bidrage til huset, hverdag og struktur. Her er et anerkendende børnesyn og tid til at gå i børnehøjde” fortæller Maria, pædagog i børnehaven.

Vi er centralt beliggende i Lille Skensved, i gåafstand fra stationen og med forholdsvis kort afstand til både Køge Nord station og motorvejen.

Stillingen er på ca. 35 timer og ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Vi søger en pædagog der kan genkende sig selv i nedenstående punkter:

 • Har sit udviklingsteoretiske fundament på plads og ved hvad der er på spil hos børn mellem 3-6 år.
 • Kan og vil opdele børnene i små grupper hvor den enkelte voksne udfører aktiviteten alene, samt trives med at have det overordnede pædagogiske ansvar.
 • Du vægter et godt arbejdsmiljø og bidrager til den gode kultur i huset. Samt vægter rutiner og struktur i huset som helhed.
 • Have lyst til at være en del af en god personalegruppe i udvikling, med ansvar og indflydelse på egen gruppe.
 • Er god til at igangsætte og udføre pædagogiske aktiviteter.
 • Praktiserer den legende tilgang og/eller er optaget af at udvikle den, både hos sig selv og i fællesskabet.
 • Bedriver pædagogik i børnehøjde og med forståelse for barneperspektivet.
 • Er anerkendende, nærværende, struktureret, fleksibel og refleksiv.
 • Vægter et godt grin, og den positive dialog.
 • Er initiativrig og har fokus på faglig planlægning og evaluering.
 • Arbejder med blik og forståelse for barnets nærmeste udviklingszone.
 • Er ambitiøs omkring sit arbejde og vil egen udvikling.

 

Vi er et hus der tilbyder rig mulighed for indflydelse på udviklingen af vores pædagogiske virksomhed.

Hvis ovenstående har vagt din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning enten på skrift eller som en videopræsentation. Du bedes sende den på mail sammen med relevante bilag til job@aebc.dk

Vi ser frem til at hilse på dig og høre mere om hvad du brænder for. Kom gerne forbi til en rundvisning, ring venligst for aftale om dette til leder Anne Pedersen på tlf. 74 75 00 00.